Om OSS

Opplæringskontoret for service og samferdsel SA ble etablert i 1994. Siden da har vi sammen med våre medlemsbedrifter utdannet over 1000 fagarbeidere. Opplæringskontoret har kontorlokaler på Skedsmokorset i Akershus. Den daglige driften utføres av seks motiverte medarbeidere.

Opplæringskontorets styre:

  • Knut Willy Sørensen, Nettbuss AS, styreleder
  • Even Brenna, DB Schenker AS, nestleder
  • Heidi Eiken, Asko Norge AS
  • Leif Aasum, Posten Norge AS
  • Håvard Galtestad, Yrkestrafikkforbundet
  • Nikolay Jakhelln, Jakhelln Entreprenør
  • Aleksander Hagen, Post Nord AS
  • Kjell Olavsrud, Norges Lastebileier-Forbund, varamedlem
  • Lisen Christiansen, Nors Gjenvinning AS, varamedlem

VÅRE ANSATTE

Kurt Willy Sørensen

Daglig Leder

Knut Willy er tidligere styreleder i Opplæringskontoret. Han har blant annet bakgrunn fra Nettbuss hvor han har jobber med ledelse og oppfølging av lærlinger.

Telefon: 908 28 554

Jan Ove Øyen

Opplæringskonsulent og kontorets nestleder

Jan Ove har bakgrunn som lastebileier og lærer ved Sørumsand videregående skole. Han har jobbet i Opplæringskontoret siden 2011 og har ansvar for Yrkessjåførfaget og ADR opplæring. Jan Ove er kontorets nestleder. Han har fagbrev i Yrkessjåførfaget

Telefon: 900 33 927

Øivind Aksberg

Opplæringskonsulent

Øivind har sin bakgrunn fra Nor-Cargo og Posten Norge AS. Han er utdannet innen lyd, bilde og musikk og har fagbrev i Yrkessjåførfaget. Kombinasjonen av musikk og tunge kjøretøy har vist seg å være en bra greie for OSS. Øivind jobber aktivt med rekruttering. Han har ansvaret for lærlinger i Yrkessjåførfaget i Oslo og Akershus. Øivind har jobbet hos OSS siden 2013.

Telefon: 996 45 765

Anne Marie Fjellseth

Opplæringskonsulent

Anne Marie Fjellseth var lærling hos oss i 2011. Hun har fagbrev i Yrkessjåførfaget og Logistikkfaget. Hun har i hovedsak ansvar for Logistikkfaget i Oslo og Akershus. Våren 2019 fullfører hun sin Yrkesfaglæreutdannelse ved Oslo Met. Foruten oppfølging av lærlinger har Anne Marie ansvaret for FAGBREV PÅ JOBB.

Telefon: 413 98 696

Liv Marit Christensen

Opplæringskonsulent

Liv Marit har sin bakgrunn fra logistikk og spedisjon. Hun har blant annet jobbet hos DB Schenker og Nor Lines. Liv Marit har fagbrev i Yrkessjåførfaget, og Logistikkfaget. Hun har jobbet hos oss siden 2016. Høsten 2018 fullførte hun fagskole innen veiledning av lærlinger og bedrifter. Liv Marit jobber i hovedsak med oppfølging og opplæring av bedrifter og lærlinger i Østfold, med ansvar for både Yrkessjåfør og Logistikkfaget.

Telefon: 907 20 231

Ole Jakob Nordlie

Opplæringskonsulent

Ole Jakob er tidligere lærling i Yrkessjåførfaget. Han har vært lastebileier i en årrekke. I 2017 begynte han å jobbe i Opplæringskontoret med ansvar for Yrkessjåførfaget og dokumentert opplæring. Ole Jakob har fagbrev i Yrkessjåførfaget. Ole jakob er kontorets «potet» og har alle «våre» fylker som arbeidsområde

Telefon: 407 00 875

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE